Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 263 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 709 Yorum

Yorumlar

29/09/2014
Elif Beğce
Muhasebe Uzmanı - Nordex Enerji A.Ş.
Yönetim ve Liderlik eğitiminde kim olduğumu öğrenmek çok eğlenceli oldu. Kendinize bir şey katmak istiyorsanız burada olmalısınız! Başarılı bir eğitmen, farkındalık yarattı. Teşekkür ederim, ağzınıza sağlık Ceki bey.
29/09/2014
Volkan Turan
Üretim Müdürü - Yapkim
Yönetim ve Liderlik eğitimi; akıcı, eğlenceli, akılda kalıcı bir eğitim oldu. Farkına varmadan, farkında olacaksınız.
29/09/2014
Didem Günay
Team Leader - İnstron Türkiye
Yönetim ve Liderlik eğitimi, interaktif ve canlı bir eğitimdi. Sıkılmadan zevkle dinledim. Davranış modelleri üzerine gerek günlük hayatta gerekse iş hayatında faydalanabileceğim bilgiler aldım. Ceki bey'in yaklaşımı çok samimi ve sıcaktı. Teşekkürler.
29/09/2014
Abdullah Demirbaş
Satış ve Pazarlama Müdürü - SRP
Yönetim ve Liderlik eğitimi çok başarılı bir eğitimdi. Hem iş hem de sosyal yaşantımıza bir çok değişiklik katabilir. Buraya geldiğinizde "ben kendimi şimdi tanıdım" diyebilirsiniz.
29/09/2014
Şeyma Sağıroğlu
İç Kontrol Birimi - Müdür Yrd. - Citibank A.Ş.
Yönetim ve Liderlik eğitimi, kişisel gelişimim adına katıldığım bir eğitimdi. Çok memnun kaldım. Konuyla ilgili bilgim ve farkındalığım arttı. Eğitmeninize çok teşekkürler.
29/09/2014
Anıl Karakuş
İdari İşler - Erdemli Proje
Yönetim ve Liderlik eğitiminde, deneyimleyerek uzun senelerde elde edebileceğim bilgileri bir güne sığdıran Ceki bey'e teşekkürler.
29/09/2014
Necla ÇELİK
İnsan Kaynakları Müdürü - DRD Filo Kiralama
Ceki Bey'in enerjisi sayesinde çok keyfili bir Kişilik Envanteri Eğitimi gerçekleştirdik. Örnek ve uygulamalı bol olan bu eğitimi envanteri uygulayan her firmaya tavsiye ederim.Teşekkür ederiz :)
24/09/2014
Kağan Özsarı
İşe Alım Sorumlusu - Ekol Lojistik A.Ş.
Kişilik Envanteri eğitimi, herkesin katılımcı olduğu diyalog ve etkileşim halinde geçen yapıcı bir eğitimdi. Bol örnekli ve vaka çalışmalı bir eğitim gerçekleştirdik. Yorumlama yeteneğimize gerçekten çok faydalı oldu.
22/09/2014
Veysel Altın
Şirket Ortağı - Altınoğulları Gıda
Ceki bey ile sıcak, verimli bir satış eğitimi gerçekleştirdik. Bundan sonraki tanıtımlarımızda satışa olan bakış açımız daha farklı olacaktır. Çok teşekkür ederim.
22/09/2014
Şebnem Felek
İK Operasyon Eğitim Müdürü - Kahve Dünyası
Kişilik Envanteri Eğitimi, kişilere olan bakış açımızı değiştirdi. Eğitimin, analizin önemini anladık. Özellikle işe girişte, okul seçiminde muhakkak uygulanmalıdır. Teşekkürler.
08/09/2014
Osman Ünal
İK Genel Müdürü - Ekol Lojistik A.Ş.
Thomas, gerçekten işe alım sürecinde kurumlar açısından değer yaratan bir araç. Ne istediğinizi, ihtiyaçlarınızı iyi belirlemişseniz net, pratik ve ihtiyaca yanıt veren bir değerlendirme aracı.
08/09/2014
Sema Çağlar
İK ve Eğitim Şefi - Reis Makine A.Ş.
Yaratıcı Düşünme ve Etkin Karar Verme eğitiminin sonunda farklı bir bakış açısının oluşması gerektiğini gördüm. Oyunlarla keyif verici oldu. Saygılarımla.
08/09/2014
Aslı Kapanoğlu
İK Müdürü - Ströer - Kentvizyon
Yaratıcı Düşünme ve Etkin Karar Verme eğitimi, açıkçası ilgiyi, dikkati her an canlı tutan bir eğitimdi. İlgiyi canlı tutmada faydalı olan oyunlar ise aynı zamanda düşünmeyi, düşünme şekillerini geliştirmeyi gösteren oyunlardı. Gayet başarılı bir çalışmaydı. Emekleriniz için teşekkürler.
08/09/2014
Senem Cansever
İK Müdürü - Özkan Makina
Yaratıcı Düşünme ve Etkin Karar verme eğitiminde, eğitmenimizin aktarımı, örnekleri, yaklaşımı ve oyunlar oldukça keyifli idi. Thomas grubuna teşekkür ederim.
03/09/2014
Halil Nevzat Yetkin
Sıradan bir "Zaman Yönetimi" eğitimi değildi. Thomas'ın kişilik envanteri birikimi ile zaman yönetiminin çok iyi bir sentezi idi. Özellikle eğitmen Ceki bey'e teşekkür ediyorum.
27/08/2014
İsmail ÖZCAN
İnsan Kaynakları ve İdari İşler - Tekkan Plastik Kalıp San. ve Tic. Ltd Şti.
Almış olduğumuz "Yönetim Eğitimi", ilk başta kişinin kendini tanımasını, sonrasında karşısındakini tanıması ve karşılıklı olarak sağlıklı bir iletişimin nasıl kurulacağı üzerine faydalı bir eğitimdi. Tüm katılımcılar memnun kaldılar. Rapor sonuçlarının tutarlılığı kişiler üzerinde büyük bir etki yarattı. Ceki Bey`e göstermiş olduğu performanstan ve bize kazandırdığı artı değerler için tekrardan teşekkür ediyoruz, başka eğitimlerde tekrardan görüşmek dileğiyle.
04/08/2014
Aytek Ercan
Satış Yöneticisi - Vtech
Thomas’ı yaklaşık 8 yıldır biliyor ve çalışmayı düşündüğümüz tüm arkadaşlarımıza uyguluyoruz bize karşımızda ki kişiyi maskeleri olmadan görme imkanı sağlıyor, D.I.S.C yöntemini ilk bulna firma ile çalışmak bize güven veriyor ayrıca tüm ekibin koşulsuz destekleri bizim için en önemli tercih sebebi.
23/07/2014
Esra Böçkün
İşe Alım - İsmail Alkan Ortakları
Muhteşem bir 6 saatti. Sadece beynimizi değil ruhumuzu da etkisi altına alıp kişilik envanteri eğitiminden keyif almamızı sağladığı için Ceki bey'e sonsuz teşekkürler.
14/07/2014
Neşe Çakıroğlu
İnsan Kaynakları - Assan Hanil
Almış olduğumuz "İletişim ve Satış" eğitimi, kişinin kendisini tanıması ve çevresindeki kişilerle sağlıklı iletişim kurması açısından faydalı bir eğitimdi. Ceki bey'e teşekkürler.
09/07/2014
İnsan Kaynakları Ekibi
İşe Alım - CMC Çağrı Merkezi
CMC Çağrı Merkezi olarak, 2014 yılı itibariyle Değerlendirme Merkezi uygulamalarımızda, değerlendirme araçlarımızın en iyi tamamlayıcısı olduğunu düşündüğümüz Thomas Kişilik Envanteri’ni uygulamaya başladık. Envanterin çabuk yanıtlanması, anlaşılır olması ve detaylı raporların şirketimizin tüm kademeleri için karşılık vermesi Thomas’ı tercih etmemizde etkili oldu.
1 35 36 37 38 39 50