Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 266 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 710 Yorum

Yorumlar

03/01/2022
Gökçe Doğan
Danışman - İndus Danışmanlık
Öncelikle bu eğitime ilk karar verdiğimiz andan itibaren düzenli bilgi alışverişinde olabildiğimiz ve her sorumuza / talebimize hızlıca yanıt alabildiğimiz için sizlere çok teşekkür ederiz. Eğitimin hem süresi, hem kurgusu hem de akışı son derece güzeldi ve hepimiz için çok anlaşılır oldu. Eğitmenimiz Ceki Bey, iletişimi ve enerjisi ile eğitimi hep dinamik kıldı. Eğlenerek öğrenmeyi teşvik etti. Emekleri için çok teşekkür ederiz. Diğer katılımcılarımızla da görüştüm ve onlar da düşüncelerini bu şekilde ifade ettiler. Son olarak tek eklemek istediğimiz Ceki Hocamızın mentörlüğünde daha çok uygulama yapmak ya da uygulamalara daha çok zaman ayırmak isterdik. Ancak konunun ve mantığının hepimiz için anlaşılmış olduğunu söyleyebiliriz.
20/12/2021
İlke Arabacıoğlu
IK İş Ortağı - PayCore
2 tam gün olmasına rağmen zamanın nasıl geçtiğini anlamadık, oldukça keyifli ve samimi bir eğitimdi. Ceki Bey tavrı ve yaklaşımı ile tüm ekibin konsantrasyonunu eğitime odakladı. Verimli aynı zamanda eğlenceli bir eğitimdi. Zaman yönetimi ve eğitim sırasında verilen örnekler oldukça iyiydi. Bu güzel eğitim için arkadaşlarım ve kendi adıma çok teşekkür ederim.
29/11/2021
Gülşah Sevencan
IK Yöneticisi - 3S Kale Holding
Global ve Türkiye’de güvenilirlik oranlarının yüksek olması, uygulanma kolaylığı, detaylı ve doğru analizleri, çalışanlarının ilgili ve çözüm odaklı olması nedenleriyle Thomas ilk tercihlerim arasında yer almaktadır.
17/11/2021
muazzez kül
Ar-Ge uzmanı - Alkın kompresör
Süreç boyunca göstermiş olduğunuz profesyonel yaklaşım ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Eğitmenimiz ve eğitim konusu bizde istediğimiz farkındalığı yarattı. Örnekler ve aktiviteler eğitimi güzelleştirirken online eğitimin yarattığı monotonluktan kurtardı. Bu sayede eğitim boyunca herkes güzel vakit geçirdi.
15/11/2021
Merve Keskintaş
İnsan Kaynakları Birim Yöneticisi - Barikat
‘ Öncelikle enerjisi ve usta eğitmenliği ile Ceki’ye sonrasında ise Thomas Türkiye’ye sonsuz teşekkürler. Alışılmışın dışında, kurum kültürüne uyumlanan, ihtiyaçlarımıza ışık tutan bir eğitimdi. Ellerinize sağlık.’
01/11/2021
Burcu Çekmecelioğlu
İnsan Kaynakları - Dfds
Eğitmen, eğitim içeriğine yakışır şekilde önce benim davranış analizimi çıkararak bana göre bir eğitim programı yönetti. Bu sebeple kendimi çok rahat hissettiğim ve keyifle yeni bilgiler edindiğim bir eğitim oldu. Hem süreyi hem süreci en verimli şekilde kullanarak maksimum fayda almama yardımcı oldu. Teşekkür ediyorum
01/11/2021
İlke Arabacıoğlu
IK İş Ortağı - Paycore
Süreçte göstermiş olduğunuz profesyonel yaklaşım ve desteğiniz, ayrıca raporların ihtiyaçlarımızı gerektiği şekilde karşılaması nedeni ile. Teşekkürler.
01/11/2021
Gökhan Doğanoğlu
IK Müdürü - Arsan Kimya
Eğitmen ve eğitim konusu gayet güzeldi. Örnekler ve aktiviteler eğitimi güzelleştirdi.
20/10/2021
Tuğçe Erdoğan
İnsan Kaynakları Sorumlusu - Occlutech
Performans Yönetimi Eğitimi verimli, interaktif ve zamanın nasıl geçtiğini anlamadığımız bir eğitim oldu. Eğitmenimize ve Thomas Türkiye’ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
16/09/2021
Hakan Albayrak
İdari İşler Sorumlusu - Repkon
Özlem Hanım ikna ve müzakere eğitimi ile kendimizi tanımamızı ve görüşmelerimizde avantaj sağlamamızı sağlayacak püf noktaları çok güzel anlattı.
16/09/2021
Dilara Erturan
Proje Yöneticisi - Gricreative
Eğitim tam gün olmasına rağmen hiç konudan kopmadım. Aldığım bilgiler iş hayatımda kullanabileceğim düzeydeydi. Kendimi düşünmeme yol açtı.
13/09/2021
Mert Anıl Eren
Eğitim Şefi - Kumport
Proje Yönetimi süreçleri ve araçlarına dair kapsamlı, son derece dinamik ve interaktif bir şekilde geçen; uygulama modülü ile de eğitimde edinilen bilgilerin pratikteki kullanımlarının da kavranmasını sağlayan başarılı bir eğitimdi.
07/09/2021
Sibel Zaloğlu
IK Müdürü - Sora Kozmetik
Meslek hayatımın ilk yıllarında tanıştığım Thomas ile , şu an 25 yılı aşan profesyonel iş hayatımda kişilik envanteri kullanımında tercihim her zaman Thomas oldu. Özellikle beyaz yaka İşe alım süreçlerimizde aktif ve etkili rol oynuyor. Testlerde bilimsel geçerlilik-güvenilirlik, kullanım kolaylığı, maliyet avantajı vb. faktörler de Thomas ı diğer rakiplerinden eşsiz kılıyor. Uzun yıllar süren dostluk ve iş ortaklığımız için Thomas’a teşekkürler.
02/08/2021
Fatih Ünal
Yönetici / Ortak - Hensel Elektrik
Eğitimin dolu içeriğinden, eğitimcinin enerjisinden ve en önemlisi de hayatımızın her anında kullanabileceğimiz farkındalıklar yaratmasından dolayı; bugüne kadar aldığımız eğitimlerin içerisindeki en iyisiydi. Emeği geçen tüm Thomas Ailesi üyelerine ve Çeki Bey’e çok teşekkür ederiz.
30/07/2021
Nuray Mataracı
IK Müdürü - Trenkwalder
İnteraktif bir eğitimdi. Herkesin kendisini keşfetmesini sağladı. Teşekkürler.
30/07/2021
Aslıhan Arslan
Çok keyifli, öğretici, eğlenceli ve dolu dolu bir eğitim oldu. Hocamızı tanımaktan, ondan eğitim almaktan çok mutluyum. Umarım en kısa zamanda tekrar buluşma şansımız olur.
28/07/2021
Melis Taşkın
IK İş Ortağı - Socar Terminal
“Online olarak gerçekleştirdiğimiz eğitimimizde; Ceki Bey’in konuya hakimiyeti ve enerjisi ile kendimizi bir arada gibi hissettik. Beklentimizi karşılayan, öğretici, dinamik ve keyifli eğitim için teşekkür ediyoruz.”
07/07/2021
Burcu Sirkeci
IK Müdürü - Mo Grup
Egitim oncesinde, hatta iletisim kurdugumuz ilk gunden itibaren cok hizli donusler aldik. Ihtiyaclarin belirlenmesi, egitimin planlamasi konusunda Ceki Bey cok guzel yonetti. Egitim harika gecti. Hem eglendik hem ogrendik dedigimiz bir gun oldu bizim icin.
07/06/2021
Dilan Bahçıvancı
İnsan Kaynakları Uzmanı - Mondi İstanbul Ambalaj
İTÜ Prof. Dr. Seçkin Polat' tan envanter konusunda yardım istediğimde Thomas'ı ve Ceki Bey' i önerdi. Ceki Bey sorularıma hızlı, broşürlerle destekleyip cevap verdi. Hatta üzerine "Mülakatta İletişim" seminerine davet etti. Süreçten şu ana kadar memnununum, envanter eğitimi ve envanter hizmetlerini aldıktan sonra da memnuniyetimin devam edeceğine inanıyorum.
02/06/2021
Betül Açıkalın
Örnek Kapsamlı raporda ihtiyacımıza yönelik, rahat okunabilir raporlara ulaşacağımızı gözlemledik. Ayrıca, marka bilinirliği ve fiyat avantajı...
1 9 10 11 12 13 51