Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 266 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 710 Yorum

Yorumlar

05/02/2019
Bozan Karataş
Saha Koordinatörü - BMA Teknoloji
Eğitmen konusunda uzman ve bilgileri karşı tarafa nasıl ileteceğini çok iyi biliyor. Bize müşteri ilişkilerinde farklılık yaratabileceğimiz örnekler verip, kısa oyunlarla eğitimi eğlenceli hale getirdi.
15/01/2019
Mustafa Aşçı
Satış Temsilcisi - EAE Elektroteknik
Aldığım eğitimlerin en faydalısı oldu diyebilirim. Sıkılmadan, eğlenerek ve öğrenerek çok verimli bir eğitim oldu. Ayrıca kendimle ilgili bilmediğim bir çok şeyi öğrendim. Teşekkür ederim.
15/01/2019
Hasan Başyiğit
İK Şefi - Abalıoğlu
Eğitmenimiz daha önce hiç bilmediğimiz konularda bize değerli bilgilerini aktardı. İK çalışanı olarak buradan almış olduğum bilgileri iş yaşamıma ve şirketin seçme - yerleştirme sürecine kolayca adapte edebileceğim. Çok teşekkürler.
04/01/2019
Erva Ünsal Aşılak
Göç Sağlığı Hemşiresi - Uluslararası Göç Örgütü
Aldığım eğitimin yeterince interaktif ve etkili olduğunu düşünüyorum. Eğitmenimiz oldukça güler yüzlü, açıklayıcı ve kalabalığa hakim yeteneği olan bir kişi. Oldukça eğlendim ve faydalı buldum. Keşke 1-2 gün kadar sürseydi. Daha fazla eğlenebilirdik.
28/12/2018
Bilge Yanık Bekar
Mekanik Tasarım Mühendisi - Kale Arge
Çok gerçekçi ve katkı sağlayan bir eğitim idi.
24/12/2018
Ebru Gül
GENEL MÜDÜR ASİSTANI - BP Petrolleri
Eğitmenin konuya hakim ve akıcı olduğunu düşünüyorum. Daha önce de eğitim aldığımız bu firmanın çalışmalarından memnunum.
20/12/2018
Hanife Turan
HR Supervisor - DFDS
Oldukça akıcı, zamanın nasıl geçtiğini anlayamadığımız, interaktif bir eğitimdi. Eğitmenimiz Ceki Bey, pozitif enerjisi, bilgi düzeyi, örnekleri ve sunumu ile son derece başarılıydı. Ayrıca sürecimiz boyunca Thomas Turkiye adına bize verdiği tüm destekler için Gaye Hanım'a da teşekkürler.
18/12/2018
HANDE ALAGÖZ
Çok faydalı bir eğitimdi.Teşekkür ederiz.
17/12/2018
Elif Özvarış
IK Yöneticisi - Geodis
Thomas International’ı tercih etmemizin nedeni, GEODIS olarak global bazda da sizinle çalışmamızdır. Bunun yanı sıra referanslarınız bazında da gerek aldığımız geri bildirimler gerek tecrübe ettiğimiz eğitimleriniz ile sizinle çalışarak beklediğimiz sonuçları yakaldık.
13/12/2018
Begüm Kürümoğlu
Satış Temsilcisi - CMA CGM
Birbiriyle ilk defa çalışmaya başlayacak kişilerin de katılımcı olduğu çok faydalı bir eğitimdi. Farklı bakış açılarıyla olayları değerlendirmenin, motivasyonun ve liderliğin önemini örneklerle ve uygulamalarla çok doğru şekilde sindirebildik. Her insanın kişisel gelişim anlamında faydalanması gereken bu güzel eğitim için eğitmenimize çok teşekkür ederiz.
11/12/2018
Ozan Yaşar
Merkez, Bölgeler ve Acenteler Satış Müdürü - Erkanlı Holding - Univa Öğrenci Evleri
Erkanlı Holding - Univa Öğrenci Evleri satış ekibi olarak 10.12.2018 Pazartesi günü sevgili Ceki Benalkabes'ten Thomas Envanter ve Davranış Eğitimi aldık. Ceki beyle ilk toplantımızda tanımladığımız eğitimi tam olarak almamızın yanında, aldığımız eğitimi işimizin hangi alanlarında kullanabileceğimize dair oldukça kullanışlı olaracğını düşündüğümüz bilgiler de aldık.Değerli Ceki beye ve Thomas Türkiye'ye bu güzel eğitimi için teşekkür ederiz.
11/12/2018
Özlem Gürdal
IK - Keramik
Thomas ile tanışıklığımız yaklaşık 10 sene öncesine dayanıyor. Eski firmamdaki güvenilir alışkanlığımı yeni firmamda da test etme olanağım olduğu için ve Ceki bey ile tekrar çalışıyor olduğum için ben ve kurumum çok şanslıyız. Eminim işe alım süreçlerimizde gözle görünür iyileşmeler yaşayacağız. Verdikleri destek için tüm Thomas ailesine teşekkür ederiz.
10/12/2018
Ozan Yaşar
Merkez, Bölgeler ve Acenteler Satış Müdürü - Erkanlı Holding - Univa Öğrenci Evleri
Erkanlı Holding - Univa Öğrenci Evleri satış ekibi olarak 10.12.2018 Pazartesi günü sevgili Ceki Benalkabes'ten DISC Envanter ve Davranış Eğitimi aldık. Ceki beyle ilk toplantımızda tanımladığımız eğitimi tam olarak almamızın yanında, aldığımız eğitimi işimizin hangi alanlarında kullanabileceğimize dair oldukça kullanışlı olaracğını düşündüğümüz bilgiler de aldık.Değerli Ceki beye ve Thomas Türkiye'ye bu güzel eğitimi için teşekkür ederiz.
10/12/2018
SONGÜL KAYAOĞLU
Gülriz Hanım konuya oldukça hakim,diksiyonu,iletişim becerileri ve hitabet tarzı oldukça güzeldi. Katılımcıları konuya çekebildi ve etkili bir eğitim aldığımızı düşünüyorum.
10/12/2018
MUSTAFA AYNACI
Akgün Hanım ile görüşmeden önceki kendi iç kontrolümün farkında değildim. Kendisi bu konuda bana çok yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim.
05/12/2018
MEDAŞ EĞİTİM GRUBU
SÜRVEYAN YARDIMCISI - MEDAŞ
Şimdiye kadar almış olduğum kişisel gelişim eğitiminin en faydalı,eğlenceli ve verimli olanıydı. Teşekkürler.
26/11/2018
Özlem Gürdal
İnsan Kaynakları Müdürü - Keramik A.Ş.
Çok başarılı bir eğitimdi.Eğitmen konuya çok hakimdi. Teşekkür ederiz.
23/11/2018
Ufuk Karakaya
CIO - Innogermany
Çok ilginç ve bilgi dolu sunumdu. İnsanları daha iyi anlamamıza yardımcı oldu. Herkese tavsiye edebiliriz.
16/11/2018
Mehmet Efe
AR-GE Kontrol ve Planlama Uzmanı - Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş
Çok basit gibi görünen çok kıymetli bilgiler edindim. Banu Hanım'a çok teşekkür ederiz.
12/11/2018
SELİM KÜÇÜK
10.11.2018 tarihinde aldığımız Takım Çalışması ve Motivasyon Eğitimi; günlerden Cumartesi (tatil) olmasına rağmen eğitmen yüksek tempolu anlatımı, sık sık konularla alakalı eğlenceli oyunları ve verilen güzel örneklemeler ile uzun süre akılda kalıcılık sağlayacak sunumu ile tempomuz hiç düşmedi. Verdiğiniz kaliteli eğitim için sonsuz teşekkürler.
1 15 16 17 18 19 51