Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 263 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 709 Yorum

Yorumlar

09/05/2017
Yeliz Karasu
İşe Alım ve Özlük Yöneticisi - Neutec
Thomas sistem eğitimi detaylı bir şekilde aktarıldı. Envanter analizinde grafik okuma konusu öğrenilmiş oldu. Eğitmen eğitimi interaktif işledi ve tüm soruları cevaplandırdı, konuya oldukça hakimdi.
02/05/2017
Dilara Akpınar
Workshop Asistan Şefi - Eataly
Ben çok memnun kaldım. Açıkçası uykum gelir diye düşünüyordum fakat çok dinamik ayrılıyorum. Katkı sağladığından eminim. Çok teşekkür ederim.
02/05/2017
Serdal Tekeli
Günlük ve iş hayatında uygulanacak önemli detaylara haiz oldum.
02/05/2017
Aytaç Güven
Kurumsal Analiz ve Raporlama Yöneticisi - ABS Alçı
Şirket sunumlarını yapan biri olarak aldığım eğitim sonucunda sahneye olan hakimiyet, beden dili, sunum teknikleri gibi özelliklerimin olumlu yönde değiştiğini söyleyebilirim. Sunum yapan herkese tavsiye ederim.
02/05/2017
Hülya Ataman
Üye İlişkileri ve Yeşil Nokta Şefi - Çevko Vakfı
Eğitmenimiz Gülriz Hanım'dan tam günlük etkili sunum teknikleri eğitimi aldım. Öğrendiklerimin bundan sonraki sunumlarıma çok katkı sağlayacağı görüşündeyim. Çok teşekkür ederim.
28/04/2017
BAHAR BİRGÜL
EĞİTİM DANIŞMANI - GİİB A.Ş.
Personellerimizin almış olduğu "İletişim Eğitimi" ile birlikte farkındalıklarının arttığını gözlerinde görmek hayli sevindiriciydi. Eğitmenimizin anlatım tarzı oldukça akılda kalıcı ve eğlenceliydi. Beklenilenin üzerinde etkiler yaratan eğitmenimiz ve Thomas Türkiye ekibine çok teşekkür ederiz.
21/04/2017
Bülent Özgür
Satış Mühendisi - Sem Laboratuvarı
Eğitim sunuş, süre, içerik açısından beş beşlik idi. Teşekkürler.
21/04/2017
Ramazan Kara
Tahsilat Uzmanı - Sem Laboratuvarı
Son derece keyifli ve yararlı bir eğitim oldu. Geldiğim ve katıldığım için memnunum.
21/04/2017
Ayşe Dağaşan
İK Yöneticisi - Darüşşafaka Cemiyeti
İçerik doluydu, uygulamalar güzeldi, öğretici ve aydınlatıcıydı. Anlatım ve içerik eğiticiydi.
21/04/2017
Gürkan Köse
Satış ve Pazarlama Müdürü - Beta Kimya A.Ş.
Ekibimizin iç ve dış müşterilerimize olan davranışlarını ve stratejilerini oluşturması konusunda büyük bir adım attık.
17/04/2017
Burak Mert Net
Insan Kaynakları Takım Lideri - Aramex International Hava Kargo Kurye A.S.
15.04.2017 tarihinde firmamızda hocamız ile beraber yaptığımız Liderlik eğitimimiz çok güzel ve faydalı geçmiştir Ceki Bey'e etkili anlatımı ve enerjik, interaktif eğitimi için firma olarak teşekkür ederiz.
10/04/2017
Filiz Ünal
Genel Sekreter Yardımcısı - Finansal Kurumlar Birliği
Beden dili ve iletişim eğitimini Sn.Tuba Ermiş'ten almış bulunuyorum. Eğitmin içeriğini, veriliş şeklini yeterli ve eğlenceli buldum. Eğitimden genel olarak çok memnun kaldım. Burada üstünde durulan konuların günlük yaşayışıma ve iş hayatıma katkı sağlayacağına inanıyorum. İletişim, ilişki yönetimi, ikna etmeye çalışma, beden dilini yerinde ve yeterince kullanma hayatımızın her alanında yaşayan bir süreç olduğu için kendimizi sürekli geliştirebileceğimiz bu alanda bana ışık tutan Tuba Hanım'a çok teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarımla.
05/04/2017
Murat Kurtuluş
Finans Müdürü - Trelleborg
Daha önce hiç almadığım bir eğitimdi. Koçluk hakkında ve bunun yönetim biçimine yansıması hakkında genel bilgiler edindim.Devamının olması gerektiğini düşünüyorum.
05/04/2017
Esra Güler
Kalite Sorumlusu - Telpa
Tam anlamıyla şahane bir eğitim oldu. Akgün Hanım çok özverili bir şekilde sorularımıza ve taleplerimize karşılık vermeye çalıştı. Her şey için teşekkür ederim.
05/04/2017
Kübra Altunyurt
Tıbbi Satış Temsilcisi - Erkim İlaç
Mükemmel. Gördüğüm en akıcı, açıklayıcı ve bilgi katan bir eğitimdi.
04/04/2017
Seda Kanbur
İnsan Kaynakları ve Kalite Müdürü - Pekdemir İnşaat Taah. ve Tic. A.Ş.
Thomas ile tanışmamız güvendiğimiz bir referans sayesinde oldu. Daha önce farklı kaynaklar üzerinden kişilik envanteri deneyimlerimiz oldu fakat tatmin olmadığımız birçok nokta vardı. Aldığımız kapsamlı, akıcı ve dinamik eğitim içeriği sayesinde kafamızda ki tüm soru işaretlerine yanıt bulabildik. Kurum içindeki birim yöneticileri ile İnsan Kaynakları arasında bir köprü oluşturarak, aday profilinden beklenen özellikleri sistematik bir şekilde belirlememizi sağlayan bir alt yapı ile çalışmak, hem keyif verici hem de zaman kazandıran bir deneyim oldu. Eğitmenimize çok teşekkürler. Bir daha ki eğitimi iple çekiyoruz.
29/03/2017
Jan Erdem
Strateji ve Operasyonlar Müdürü - Deloitte
“Thomas ihtiyaçlarımıza hızlı bir şekilde cevap verdi ve uygulama sonuçları olarak da bizi son derece tatmin etti. Thomas ile tekrar çalışmak ve benzer ihtiyaçları bulunan kurumlara önermekten mutluluk duyarım.”
29/03/2017
Meltem Özmen Yeni
IK Yönetici - Koç Okulları
Thomas’ ı tercihimizdeki temel sebep, dünyada ve Türkiye’de geçerlik ve güvenirliği saptanmış bir kişilik envanteri olması. Thomas’la alınan detaylı raporlar sayesinde, adayları daha objektif ve detaylı tanıyıp, görevlerde doğru kişileri konumlandırabilmeyi, mülakatlarda daha doğru karar alabilmeyi, maddi, manevi kayıpları önlemeyi ve İşe alımlardaki riskleri azaltmayı amaçlıyoruz.
28/03/2017
İlker Aydın
Muhasebeci - Has Ay Sigorta
Güzel, keyifli bir eğitimdi. Davranış modelleri anlatılırken kafamda arkadaşlarıma ve çevreme kod adı vermeye başladım.
28/03/2017
Sibel Düzdağ
İnsan Kaynakları Personeli - KYK A.Ş.
Faydalı ve güzel bir eğitim oldu. Emeği geçen herkese ve güzel eğitim için eğitmenimize teşekkürlerimi sunarım.
1 21 22 23 24 25 50