Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 266 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 712 Yorum

Yorumlar

15/04/2016
İlyas Maptunoğlu
Müfettiş Yardımcısı - ING Bank
Kendimle alakalı farkındalığımı arttırdığı ve bu konulardaki önyargımı giderdiği için çok faydalı olduğunu düşünüyorum.
15/04/2016
Damla Çeki
Satış Temsilcisi - Onare Endüstriyel Ambalajlama
Kişilik envanterlerimizin sonuçlarını öğrendiğimiz ve karşımızdaki kişiyi analiz etme ile ilgili uygulanabilir bilgiler aldığımız verimli bir eğitim oldu. Çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Eğlecenli bir eğitimdi.
15/04/2016
Özlem Sarıca
İnsan Kaynakları Uzmanı - Altunkaya İnşaat ve Nakliyat A.Ş.
Kişiye yönelik olan bu eğitim gayet olumu geçti. Genel geçer terimler ve anlatımlar yerine Thomas kişilik envanteriyle kişi bazlı çözümlerle gayet verimli geçen bir eğitimdi.
14/04/2016
Esra Sançaklı
IK - Obss
"Thomas'ın uyguladığı Personel Profil Analizi uygulama kolaylığı ve adaylarımızla ilgili güvenilir sonuçlar vermesi nedeniyle işe alım süreçlerimizde uyguladığımız bir yöntemdir."
06/04/2016
Murat Özdemir
Genel Müdür - Afix
Eğitmen, vermiş olduğu gün boyunca eğitimde çok başarılı, etkili, düzenli ve sıcakkanlı idi. Bize çok faydalı olacağına inandığımız bir eğitim aldık. Firmanıza ve hocamıza çok teşekkür ederiz.
04/04/2016
Gözde Karabulut
Kurumsal Satış Danışmanı - CRC Kurumsal
Bilgiye ulaşmak bu çağda çok kolay ama uygulanabilir bilgiler ve bunu benimsetmek fark yaratıyor. Eğitimi en güzel kılan, faydasını hissetmek ve güzel vakit geçirmek idi. Bunu sağladığınız için çok teşekkürler. Bu bilgileri hayata geçirerek sizi hep hatırlayacağım. Başarılarınızın devamını dilerim.
29/03/2016
Fatih Uygur
Satış Mühendisi - Omron Electronics Ltd.
Aldığımız eğitim hem eğlenceli hem de çok faydalı geçti. Farklı bir eğitimde görüşmek dileğiyle.
24/03/2016
Selda Özkaynar
İnsan Kaynakları - AfroTürk Lojistik
Ekibimizi eğitim tarafında desteklemeyi uzun zamandır istiyorduk aslında. Bu süreci biraz hızlandıralım dedik ve bu işi yaptığını düşündüğümüz kurumlarla alakalı bir arayışa girdik. Aldığımız feedbackler sizin tarafı işaret edince , neden olmasın dedik ve başladık. Eğitim sonrası ekipten aldığımız olumlu geri bildirimler de açıkçası çok hoşumuza gitti ve iyi bir karar verdiğimizi düşündük, teşekkür ederiz.
14/03/2016
Betül Atan
İnsan Kaynakları Sorumlusu - Sun Tekstil
İşe alımlarda ve mevcut personelleri değerlendirebilmek adına farklı bir bakış açısı kazandıran bir eğitimdi. Çok keyifli ve verimliydi.
03/03/2016
Mustafa Karabekmez
Yönetici Ortak - Ethic Hr
Thoması Tecih ettik çünkü: “Raporlarını anlamak için psikolog olmaya gerek yok. Açık ve anlaşılır. Özellikle mülakatlarda detaylı irdelenmesi gereken konularla ile ilgili destekleyici sorular, katma değer sağlayan bir hizmet. Web arayüzü sayesinde hızlı bir şekilde adaylarımıza test gönderebiliyor, ne zaman teste başladığını ve tamamladığını monitor edebiliyoruz. Test dili ve rapor dilini ayrı ayrı seçebilmek ise müthiş bir fırsat!”
02/03/2016
MERVE AKAN KAYA
İnsan Kaynakları Sorumlusu - MOPAK A.Ş
Lider kimdir? Nedir? Lider olunur mu? Lider mi doğulur? Tüm sorularımızın cevabını bulduğumuz, liderliğimizi keşfettiğimiz güzel bir eğitim ve gün olacağını umuyorduk, umduğumuzu fazlasıyla bulduk :) Eğitime katılanlar Kayıkçı ve Akvaryum hikâyesini herkese uygulamaya çalışıyor, “Bugün seni çok ‘S’ gördüm” cümlelerini kullanıyor. Güzel geri dönüşler aldığımız bir eğitim oldu eğitmenimize eğlenceli ve güzel sunumu için çok çok teşekkür ederiz.
17/02/2016
Öznur Lawrie
Satış & Pazarlama Müdürü - Set Teknik
Satış ekibi olarak hem kendimizi, hem birbirimizi hem de müşterilerimizi daha iyi tanımamız için gerekli olan bilgileri, sıcak ve rahat bir anlatım tarzıyla eğitmenimizin yorumlarıyla alarak, güzel bir eğitim günü geçirdik.
17/02/2016
Nevruz Balkan
Direktör - Enerji Çözümleri
Yapılan analiz sonrası herkesin eksikliklerini görüp, kariyeri açısından iyileştirmeler sağlayacağı bir eğitimdi. Bu sayede daha mutlu bir iş-özel hayat kontrolü yapabileceğimizi düşünüyorum.
17/02/2016
Barış Ziya Kaya
İk Müdürü - Zenith Gemi
Eğitimin yeterliliği maksimum seviyedeydi. Sunum ve içerik iyi, eğitmenin konuya hakimiyeti ise fazlasıyla yeterliydi. Verilen eğitimden çok memnun kalındı. Teşekkürler.
10/02/2016
Akçansa İK Ekibi
İK - Akçansa
Ekip olarak katıldığımız en akıcı, faydalı ve interaktif bir eğitim oldu. Keyifli zaman için çok teşekkür ederiz.
01/02/2016
Onur Doğru
Eğitim yararlı ve keyifli geçti. Özellikle davranış analizi kısmının gayet başarılı olduğunu düşünüyorum.
20/01/2016
Fatmagül Çakıltepe
Eğitim Danışmanı - Kültür Temel Lisesi
Çok bilgilendirici, tek kelime ile anlatılacak olursa MÜKEMMEL bir eğitimdi. Bu eğitimden sonra zaten var olan özgüvenim daha da arttı. Eğitmenin mükemmel bir sunum tarzı vardı, süre keşke hiç bitmeseydi.
20/01/2016
Ayşe Bilici
Eğitim Danışmanı - Kültür Eğitim Kurumları - Ankara
İnsanları ve davranışlarını tanımamda katkısından dolayı Thomas Danışmanlık Şirketine ben ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim. Bizlerde farkındalık yaratan hocamıza emeğinden dolayı minnettarız. Samimiyeti ve içtenliği ile zevkli geçen eğitim için kendisine sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.
25/12/2015
Uğur Temur
Müdür Yardımcısı - Kültür Temel Lisesi - Levent
Alışılagelmişin dışında bir sunum olmasından ötürü öncelikle tüm günümü verdğim için hiç pişmanlık duymadım. Eğitmenimizin sunuş şekli, iletişimi, yaklaşımı ve hakimiyeti olağanüstüydü. Tüm eğitimlerin böyle olması dileğiyle... :)
25/12/2015
Şebnem Dendeş
Müdür Yardımcısı - Kültür Temel Lisesi
Saat 10:00 da başlayan eğitimin bu kadar kısa sürede bu denli katkılar sağlayabileceğini tahmin edemezdim. Bize katmış olduğunuz bilgiler için çok teşekkür ederim. Herkesin katılması gereken bir eğitim olduğunu düşünüyorum, devamının gelmesini çok isterim. Eğitimin sonunda ayakta alkışladım. Sevgiyle kalın.
1 27 28 29 30 31 51