Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 263 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 709 Yorum

Yorumlar

09/10/2023
Nuri Örünç
Formane Şefi - Bolero Çorap
Çok keyifli ve eğlenceli geçti. Öğretici bilgileri hayatımızda uygulamaya çalışacağız.
06/10/2023
İremnur Kulaksız
Yazılım Geliştirici - Galaksiya
Hem kendimizi hem de günlük hayatta karşımıza çıkan insan profillerini tanıyıp anlamamız için güzel ve derli toplu bir eğitimdi. Niçin bu etkinliği yaptık dediğim hiçbir nokta olmadı. İçerik özenle hazırlanmış ve işleniyor.
05/10/2023
Kerem Can Karabey
İK. Uzmanı - Hyundai Assan
Eğitim, durumları görmediğimiz bir pencereden görmemizi sağladı. Günlük hayatta kullanabileceğimiz etkin bilgiler aldım. Anlatım harikaydı, teşekkürler...
03/10/2023
Berfin Korkmaz
İK Uzmanı - Doğuş Teknoloji
Z kuşağı ile iletişim kurarken hangi konulara dikkat edilmesi gerektiği, odak noktalı, adres verilerek verilen bir eğitimdi. Kilit noktaları öğrendiğimiz için faydalı oldu. Çok teşekkürler :)
02/10/2023
Yücel Şener
Satış Müdürü - Su Biyomedikal
Enerjine hayranım. Bizi hep etkiliyor ve bize hep öğretiyorsun. Teşekkürler...
02/10/2023
Fatih Öner
TR Satış Direktörü - Wilo Pompa Sistemleri
27 yıllık iş hayatımda, en çok katkı aldığım ve hızlı kullandığım bilgiler demeti. HARİKA
28/09/2023
Doğan Sönmez
Farkındalığımızın artığı, yeni bilgiler öğrendiğimiz, aktif, harika bir eğitim geçirdik. İlk gün öğrendiklerimizi hemen, akşam uygulamaya başladım. Bugün öğrendiklerimi de önümüzdeki günlerde, hayatımın bir parçası olarak uygulayacağım.
25/09/2023
Gazi Eren Erdoğdu
Otomasyon Mühendisi - Core Elektronik
Eğitmenin bakış açısı ve eğitimin genel seviyesi çok iyiydi. Hayatımızda, davranışlarımızı tekrar değerlendirebileceğimiz farklı bakış açıları kattı. Her şey için çok teşekkürler.
21/09/2023
Ece Erşahin Erdem
Sadece stratejik düşünme değil genel olarak eksik gördüğü özellikleri de belirtip ufkumuzu açtı. Çok teşekkürler hocam :)
19/09/2023
Aslı Aydın
İnsan Kaynakları Organizasyonel Gelişim Müdürü - CW- Enerji
“Thomas'ı tercih etmemiz, içerik ve eğitimci kalitesi, güvenilirlik, uzmanlık, inovasyon ve uluslararası ağ gibi faktörlerin birleşiminden kaynaklanmaktadır. Bu faktörler, işbirliğimizin başarılı ve karşılıklı fayda sağlayan bir şekilde ilerlemesini desteklemektedir. Bu işbirliği, hem iş stratejimize hem de değerlerimize uygun olup, başarılı sonuçlar elde etmemizi sağlayacaktır.”
18/09/2023
Gurbet Akcan
İnsan Kaynakları Süreç Yönetim Sorumlusu - Hakmar Express
Çok verimli, çok canlı ve çok dolu dolu geçen bir eğitimdi. Katkılarınız için teşekkür ederiz.
18/09/2023
Bahar Akpınar
Müşteri Servis Temsilcisi - Eurotec
Eğitime katılım aktif olarak ilerlediği için keyifli bir süreçti. Eğitmenimiz Banu Hanım, konuya hakimdi ve bilgileri aktarmada çok etkindi.
25/08/2023
Ebrar Ekinci
JR. Learning Specialist - Tor Holding
Eğitim sonrası çalışanlarımızın en güzel geri dönüşü sıkıcı bir şey olacağını düşünüyorduk gayet interaktif ilerledi cümleleri oldu. Ceki beyin güzel yaklaşımı ve farkındalık oluşturması, kendimizi sorgulatması ise güzel bir detay oldu. Ekipçe emeğinize sağlık.
15/08/2023
Özge Güner
İK - İşe AlımUzmanı - CW- Enerji
Hem farkındalık kazandıran hem de başkasına dair kaçırabileceğim detaylara dair görü kazandıran, oldukça verimli ve keyifli bir eğitimdi. Eğitmenimizin enerjisi muazzamdı... Teşekkür ederim :)
14/08/2023
Gamze Alıcı
Müşteri Temsilcisi - Bolero Çorap
Thomas bana insanlara bakış açısını öğretti ve kendimi tanımama yardımcı oldu. İş hayatında müşteri profillerini ayırma ve onlara nasıl bilgiler vermem gerektiğini öğretti. Hayata bakış açısını ve hayatı anlamaya yardımcı oldu.
07/08/2023
Ali Çelik
Satınalma - Submed
Eğitmenin konuya hakimiyeti gayet iyiydi, süreyi verimli kullandı. Kelimeleri ve cümleleri dans eder gibi kullandı. İnteraktif bir eğitimdi. Örneklemeler çok iyiydi, arttırılabilir.
31/07/2023
Umut Uluhan
Satınalma - Fatih Ökçe
İletişim adına düşünsel farkındalığımı arttırdı. Güçlü ve zayıf yönlerimin belirlenmesi adına keşifte bulundum.
31/07/2023
Eslemnur Başkaya
Satınalma Yardımcısı - Fatih Ökçe
Kendimi tanımak ve etrafım ile olan iletişimimde altın kuralları öğrenmek beni, düşünmeye ve kendimi geliştirmememe yardımcı oldu.
24/07/2023
Ahmet Seçkin Çetinkaya
Maliyet ve Performans Yöneticisi - Bolero Çorap
Eğitim müthiş eğlenceli ve faydalıydı. Farkındalığımızı ve bakış açımızı değiştirdi. Aşırı memnun kaldım.
05/07/2023
İlker Karabulut
Güneydoğu Avrupa Bölge Direktörü - Macdermid
Sunum Teknikleri Eğitimi'ni almadan önce; acaba bu eğitim öncelikli almamız gereken eğitim midir, şeklinde bir soruyu kendime sormuştum. Ancak eğitimin sonunda, bizlerin gerçekten bu eğitime ihtiyacımız olduğunu anladım ve herkes ile aynı düşündüğümü düşünüyorum. Ayrıca Ceki Bey'in eğitimi daha verimli hale getirmek için kullandığı teknikler de eğitimi bir o kadar verimli kılmıştır.
1 2 3 4 5 50