Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 266 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 712 Yorum

Yorumlar

25/12/2015
Metin Ertekin
Eğitim Danışmanı - Kültür Temel Lisesi - Avcılar
Hocamız, gün boyu verdiği eğitimle yaptığım işi daha çok sevmeme yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim. Farkındalık yaratan bir eğitimdi.
21/12/2015
Gözde Elibol
Proje Müdürü - THY Do&Co İkram Hizmetleri
Oldukça faydalı bir eğitimdi. Fakat ders notlarının önceden verilmemesi dersten kopmama neden oldu. (Not almak için konsantrasyonum bozuldu) Eğitmen oldukça etkiliydi.
21/12/2015
Gökhan Cura
İnsan Kaynakları Uzmanı - Lodos Teknik A.Ş.
Beklediğimden daha verimli ve heyecanlı bir eğitim oldu. Katma değeri yüksek eğitimin verilmesi kişisel gelişimime çok faydası oldu. Teşekkürler
21/12/2015
Eyüp Mustafa Erdoğan
Dizayn Sorumlu Mühendis - Best A.Ş.
Renkli ve öğretici bir gün oldu. Kendimi ve etrafımdakileri tanımak için yeni bir perspektif kazandığımı düşünüyorum. Önümüzdeki dönemde burada konuştuklarımızı iş ve özel hayatımda kullanmaya çalışacağım.
21/12/2015
Adem Güler
Genel Müdür - Gezairi Transport
Kendimi tanımamda bana yardımcı olan bu güzel sunum ve eğitim için eğitmenimize teşekkürler.
21/12/2015
Ahmet Kerem Köseoğlu
Sorumlu Mühendis - Best A.Ş.
Kişinin kendisini tanıma ve iş arkadaşlarını tanıma da yol gösterecek, mutluluk seviyenizi ve insanlara bakış açınızı geliştirebileceğiniz bir eğitim. Her kesimden çalışanlara çok faydalı olacağına inanıyorum.
21/12/2015
Gaye Sağlam
Eğitim Yöneticisi & Test Mühendisi - Siemens
Hocamızdan daha önce stres ve zaman yönetimi eğitimi alıp davranış profillerini öğrenmiştim. Şimdi ise yönetim ve liderlik alanında nasıl davrandığımı anlamak ve kendimi bu alanda daha detaylı analiz etmemde çok faydalı bir eğitim oldu. Eğitmeni tavsiye ederim. Akıcı ve rutin olmayan bir eğitimdi. Örneklemeler ve uygulamalar çok eğlenceli ve eğitime yönelikti.
21/12/2015
Seyit Çimenbiçer
Satış Yöneticisi - Epsan Plastik A.Ş.
Kendimi tanımamda, güçlü ve zayıf yanlarımı tanımamda faydalı oldu. Eğitim öncesi yapmış olduğum kişilik testi sonucu eğitimde doğru olarak çıktı. Aldığım bilgileri çalışma hayatımda uygulayabilir, astlarıma yaklaşımımı ve iş yaptırımını tecribelerime göre yönetebilirim.
15/12/2015
Özge Akbaba
Çağrı Merkezi & Yazılım Destek Yöneticisi - Ünivera Bilgisayar
Eğitmenin konuya hakimiyeti, güncel ve dikkat çekici örnekleri ile interaktif bir eğitim geçirdim. Farklı ve geniş bakış açısı kazanmış oldum.
08/12/2015
Zuhal Şahan Yalçın
İşe Alım ve Organizasyonel Gelişim Müdürü - Okan Üniversitesi
Eğitmenimizin enerjisi ve mükemmel sunumuyla Thomas Kişilik Envanteri eğitimimiz bize iyi vakit geçirtmekle kalmadı, konuyla ilgili gerekli olan tam donanımı sağladı. Çok teşekkür ederiz.
02/12/2015
Pınar Arca
Kalite Yönetim Müdürü - Coşkun Et
Oldukça verimli geçti. Kendimi tanıma fırsatı sağladınız. Karşımdaki kişiyi de çözümleyebileceğime inanıyorum. Eğitime geldiğime kesinlikle değdi.
02/12/2015
Eren Dönmez
Endüstriyel Yağlar Satış Müdürü - Felda Iffco Gıda
Çok uzun zamandır sıkılmadan ve zevkle katıldığım eğitimlerden biriydi. Emeği geçenlere teşekkür ederim.
27/11/2015
Figen TÜRER
Satış Yöneticisi - Univera Bilgisayar Sistemleri A.Ş
Müşteri İlişkilerinde Güçlü İletişim eğitimi şimdiye kadar katıldığım en keyifli eğitimdi. Kişilik envanteri rapor sonuçları bizim kişiliklerimizi oldukça doğru bir şekilde yansıttı. Eğitimcimiz eğitmenimize sonsuz teşekkürler.
23/11/2015
Yusuf Kezer
Satınalma Sorumlusu - İsbak A.Ş.
Eğitim proaktif ve eğlenceliydi. Kendime çok şey kattığına inanıyorum. Kendimi tanıma noktasında daha önce aldığım eğitimlere göre kesinlikle çok pozitif bir eğitimdi. Eğitmenimizin başka bir eğitimine daha katılmayı isterim.
23/11/2015
Büşra Günaydın
Yönetici Asistanı - ASF Otomotiv A.Ş.
Yaklaşık 8 saat süren bir eğitimdi, fakat zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Çok keyifli ve verimliydi. Eğitmenimize çok teşekkürler güler yüzü, anlayışı ve sabrı için. Başka eğitimlerde görüşmek üzere.
23/11/2015
Nurgül Saatçioğlu
Proje Uzmanı - Netaş
Almış olduğum eğitim bende farkındalık oluşturdu ve stresi / zamanı aynı anda yönetemediğimi fark ettim. Sevgili eğitmenimiz, böylesine güzel ve samimi bir ortam yaratıp bizlerle güzel bilgilerini paylaştığın için çok teşekkür ederim.
23/11/2015
Ece Eren
Proje Uzmanı - Netaş
Eğitmenin keyifli eğitim programı için çok teşekkür ederim. Kendime katma değer katacak bir eğitim olduğunu düşünüyorum. Herşey için tekrar tekrar teşekkürler.
23/11/2015
Gökçen Kamış
Proje Uzmanı - Netaş
Çok keyifli bir eğitimdi. Teşekkürler.
23/11/2015
Ahmet Aydoğan
Proje Uzmanı - Netaş
Beklentilerimin üzerinde keyifli ve faydalı bir eğitimdi. Teşekkürler.
23/11/2015
Ebru Sakallı
Eğitim Hemşiresi - Diaverium Ultra Diyaliz Merkezi
"Pazar günü eğitim mi var" diyerek geldim, "iyi ki de bu eğitime katılmışım" dedim eğitim sonunda. Bu eğitimin bize çok şey kazandırdığını düşünüyorum. "Ben kimim" sorusunun cevabını bulamazken, artık bu sorunun cevabını çok iyi biliyorum. Eğitmene ve ekibine teşekkür ederiz. Tekrar eğitim için bekleriz.
1 28 29 30 31 32 51