Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 263 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 709 Yorum

Yorumlar

04/11/2015
Zehra Sarmaz
IK Yöneticisi - Çapa Medikal
Thomas Testlerini, işe alımlarda ve mevcut personelin takibi yapabilmek adına oldukça sağlıklı olacağını düşünerek kullanmaya başladık. İlk denemeleri kendimizde gerçekleştirmiş olup çıkan sonuçlardan fazlasıyla etkilendik. Bu güne kadar kullanmış olduğum testlerden çok daha farklı ve sonuç odaklı olan bir altyapıya sahip olduğunu anladık. Bundan sonraki süreçte hem performans değerlendirme sistemimizde hem de işe alımlarda Thomas’ı sürekli kullanmayı tercih ediyoruz. Thomas ‘a şirketimize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz.
27/10/2015
Hüseyin Can
Marmara Bölge Müdür Yrd. - Grup Ofis Marka&Patent A.Ş.
Sanıyorum hafta sonu yapılan bir eğitim ancak bu kadar keyifli olabilirdi. Aldığımız eğitim konusunda ise içeriğin ve sunumun gayet başarılı olduğunu, eğitim sonunda birçok konuda farklı bakış açıları edindiğimiz söylemek mümkün. Teşekkürler, tekrar görüşmek dileğiyle...
08/10/2015
Betül Helvacı
Ortak - Strateji ve Planlama - Biotekno
Hocamız ile alınan her eğitim yararlı olur. Eğitim sonunda düşündüğüm buydu. Ceki profil Analiz eğitiminde gerçek bir eğitmendi. Samimi, doğru ve gayet açıklayıcı olurken tüm gün süren normalde sıkıcı sayılabilecek eğitimi eğlenceli hale getirdi. Eğlendik, öğrendik. Çok mutlu olduk. Hocamız hayatımızda hep olsun istedik. :)
08/10/2015
Elif Kaytaz
İnsan Kaynakları Uzmanı - A&G Pür Gıda Analiz Lab. Hiz. Tic. A.Ş.
Mevcut çalışanlar ve seçme - değerlendirme sürecinde eğitimde öğrenilen bilgilerin bize olumlu katkı sağlayacağını ve göreve doğru kişinin seçiminde de yol gösterici olacağını düşünüyorum. Eğitmenin yüksek enerjisi ve eğitime hakimiyeti mükemmel. Çok verimli ve keyifli bir eğitimdi.
02/10/2015
Ali Nurdoğan
Teftiş Kurulu Başkanlığı - Müfettiş Yardımcısı - ING Bank
Gerçekten eğitimin farkındalık yaratmak konusunda önemli bir adım olduğunu değerlendirmekteyim. Mesleğimde ve sosyal hayatımda da bana yardımcı olacak bilgiler edindiğimi düşünüyorum. Yapılan test ile kendimin ve ekip arkadaşlarımın davranışları hususunda beklentilerle örtüştüğünü gördüm. Eğitimin ileride yeni tanıştığım birinde davranışlarını ölçmem ve ona göre davranma konusunda beni fikir sahibi yaptı.
01/10/2015
Banu Balar
IK Müdürü - Faurecia
Yıllardır çeşitli mecralarda karşıma çıkan ve enerjisinin hiç bitmediğini istediğim envanterinizi denemek istedim. Envanteri yorumlamak için özel bir eğitim gerekmemesi, değerlendiriciden doğan hatalı değerlendirme riskini minimize ediyor. Güvenilirlik ve geçerliği yüksek bir envanter sunmak adına yapılan iyi niyetli geliştirmeler, değerlendiricinin yorumuna dayalı, hatalara açık bir envanter doğurabiliyor. Thomas’da bu risk minimize edilmiş.
16/09/2015
Eylem Kurşunlu
Kurumsal Satış Yöneticisi - Bilio Elektronik A.Ş.
Motive edici, farkındalık yaratan başarılı bir eğitim. Eğitmenimize eğitim için teşekkür ederim.
16/09/2015
Nur Aydın
Satış Planlama - Samsung Elektronik
Kendimi tanımam ve özeleştiri yapmam anlamında eğitim çok yararlı oldu. Eksik ve güçlendirmem gereken yönlerimi görmüş oldum.
26/08/2015
Evin Kayhan
İK Kıdemli Uzman - Toyota Türkiye
Uzun süredir kullandığım sistemin detaylarını ve kolay yönlerini öğrendim. Eğitmenimizin konusuna hakimiyeti ve etkili anlatımı özellikle grafik yorumlama kısımlarında çok yardımcı oldu. Enerjik bir eğitimdi. Teşekkürler.
10/08/2015
Ersan Uysal
System Admin - Univera
Samimi ve birebir bir eğitim gibi geçti. Çok yararlı bilgiler edindim. Aldığım eğitimden çok memnun kaldım.
10/08/2015
Gaye Sağlam
Test Mühendisi / Eğitim Yöneticisi - Siemens
Eğitimin interaktif ve örnekler üzerinden ilerlemesi, eğitmenin ilgiyi canlı tutan sunumu ve DISC profillerini tanıtmadaki başarısı önemliydi. Oyun-drama yöntemiyle kapsam genişletilebilir. Envanterin yorumlanması bir değer kattı.
10/08/2015
Nurdan Yılmaztürk
Satış Müdürü - B-rain Team
Birebire yakın bir sistemle, son derece interaktif bir şekilde verilen bu eğitimi hayatıma uygulayacağım. Eğitmenin konuya hakimiyeti ve bilgi aktarımından çok memnun kaldım. Teşekkür ederim.
10/08/2015
Ersin Akman
Satış Müdürü - Başaran Otomotiv
Verilen eğitim gerçekten verimli ve alınması gereken bir eğitimdi. Kendimizi ve karşımızdakileri tanıma ve onlara yaklaşma konusunda çok faydalı oldu.
24/07/2015
Suat Taştekin
Eğitim çok başarılı geçti. Tek günde hedeflediğimiz tüm beklentilerimizi karşıladık. Personel alımımızda Thomas testlerini daha fazla kullanıyor olacağız. Teşekkürler.
10/07/2015
Aynur Şaygil
İnsan Kaynakları İş Ortağı - Atasun Optik
Kısa ve tek bir form üzerinden tamamlanan testi ile birden fazla yetkinliğe/pozisyona ilişkin hızlı raporlar alınabiliyor. Kuruma özel açılan web hesabı ile değerlendirme raporlarının firma tarafından size ulaşmasını beklemeden zaman ve maliyet planınızı yapabiliyorsunuz.
29/06/2015
Merve Uzun
İşe Alım Uzmanı - Has Çelik
Eğitimin temposu oldukça yüksekti ve katılımcılarda sıcak ilişki başarıyla kuruldu. Eğitimin sonunda tüm katılımcılar memnun ayrıldı. Umarım tekrar eğitim alırız Thomas'dan ve özellikle Ceki Bey'den.
08/06/2015
Emel Akgün
Kişilik Envanteri çalışmalarımıza yönelik son derece güvenilir, hızlı ve uygulaması kolay bir sistem olduğunu düşünüyoruz ve maksimum verim alıyoruz.
05/06/2015
Ceren Zengin
İnsan Kaynakları Uzmanı - ACT Havayolları (MyCargo)
Bugün katıldığım Kişilik Envanteri Eğitimi oldukça zengin bir içeriğe sahipti. Eğitmenin sunumu sayesinde de çok keyifli ve çok verimli bir gün geçirdim. Thomas ailesine tekrar teşekkürler...
26/05/2015
Orhan Eser
Fabrika Müdürü - Linde Opsan A.Ş.
Eğitim hedeflerinin kafalarda soru işareti bırakmayacak seviyede açık, net ve etkileşimli olarak uygulanması eğitimin sonucunu olumlu yönde etkilemiştir. Çok fazla teoriye ve teknik kavramlara takılmadan verilmek istenen unsurların başarıyla aktarıldığını düşünüyorum.
26/05/2015
Gizem Demirsöz
İnsan Kaynakları Sorumlusu - Casper Bilgisayar Sistemleri A.Ş.
Daha az soru ile daha detaylı bir analiz yapılabilmesi Thomas'ı seçmemizde ki en büyük etkendi. Ayrıca aldığımız eğitimin bize çok katkısı oldu. Eğitmenin sıcak kanlı tavrı ve akıcı anlatımı için kendisine teşekkür ediyorum. Genelde eğitimlerde konsantrasyonum ilk bir saatte dağılıyor olmasına rağmen eğitmenin anlatım şekli ve arada verdiği örnekler sayesinde tam konsantrasyon devam ettik eğitime.
1 29 30 31 32 33 50