Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 266 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 712 Yorum

Yorumlar

24/02/2015
Nihat Berker
İşveren / Yönetici - Berker Ahşap
Katılımlı, yararlı bir eğitim oldu. Zamanı yönetmek için güzel bilgiler edindim. Stresle mücadele için teknikler öğrendim. Eğitmenimize teşekkür ederim.
24/02/2015
Arif Yıldız
Field Operaiton Manager - Nordex Enerji A.Ş.
İşimizde ve sosyal hayatımızda başarılı olabilmemiz için, dinlemenin, kendini tanımanın ve aslında cebimizde olup ama derinlerde olan davranışlarımızın farkına varmamıza yönelik zengin içerikli bir eğitimdi. Teşekkürler.
24/02/2015
İlknur Karahan
Mali İşler Uzmanı - Nordex Enerji A.Ş.
Eğitmenin sunumuyla eğlenceli, dikkatleri hep üzerinde tutan verimli bir eğitimdi. Emeğinize sağlık.
24/02/2015
Emre Zengin
Servis Koordinatörü - Nordex Enerji A.Ş.
Sunum ve sunumu destekleyen hikayeler çok başarılıydı. Kendimizi değerlendirme ve kişiliğe göre zamanı ve stresi nasıl yöneteceğimizi görmemizde etkili olduğunu düşünüyorum.
23/02/2015
Murat İnnab
Satış Müdürü - Karfo Endüstriyel - Nikon
Eğitimin ciddi katkısı oldu. Bazı temel tüyolar ve tekniklerin farkına varmamı sağladı. Tavsiye ederim.
23/02/2015
Ebru Akkaş
İdari İşler Yöneticisi - Inspack Akıllı İş Çözümleri Ltd. Şti.
Almış olduğum eğitimde zamanı nasıl kullanacağımı daha etkin bir şekilde kullanırım bilincine vardım. Çok zevkli, akılda kalıcı bir eğitim oldu benim için. Eğitmenimize teşekkürler, umarım başka bir eğitimde yine karşılaşırız.
23/02/2015
Selim Türkel
Back Office Engineer - Nordex Enerji A.Ş.
Eğitimde verilen örnekler gündelik hayattan ve kullanışlı idi.Zaman Yönetimi konusunda bir çok kişiye / sektöre faydalı bilgiler verildi. Kriz yönetimine biraz daha ağırlık verilmeli.
23/02/2015
Ferit Yeşilçay
Saha Operasyon Müdürü - Nordex Enerji A.Ş.
Davranış tiplerinin analizi ve farklı davranış tiplerinin stresle baş etme yöntemlerine dair bilgiler faydalıydı.
23/02/2015
Ahmet Elmas
Field Operations Manager - Nordex Enerji A.Ş.
Anlaşılır, kavratıcı ve akılda kalıcı anlatım tekniğiyle ve enerji dolu eğitmeniyle bugüne kadar aldığım eğitimlerin en iyilerinden biriydi.
09/02/2015
Begüm Öztekin
Özel Müşteri Yöneticisi - Damco
Ekip uyumumuzu ve dengemizi yapılan analizler ile daha da net görmüş olduk. Hem kendini tanıma hem de satışçı olarak müşterilerimizi analiz edip ona göre davranma / aksiyon alma konusunda önemli katkıları olduğuna inanıyorum.
09/02/2015
Özüm Özbek
Yeni Mezun - Bireysel
Farkındalığımızı arttırmamıza yardımcı olarak, kendimizi tanımamızı ve kişisel gelişimimizi tamamlamak için bize ayna tuttuğunu düşünüyorum. Ceki bey tatlı dili, güler yüzü ve insanın kendini bulduran desteği ve verdiği güven duygusuyla bizlerden tam puan almıştır. İlgisine ve emeğine teşekkür ederiz.
04/02/2015
Canan Keleş
Kobi Portföy Yönetmeni - ING Bank
Kendimi daha iyi tanıdığımı, en önemlisi uygun kelimeleri ve doğru cümleleri daha iyi kullanabildiğimi düşünüyorum. İlk soru: "Kendini tanımla", ilk cevap: 3 sıfat. Son soru: "Kendini tanımla", son cevap: 20 sıfat. Son söz: "Binlerce teşekkür" :)
04/02/2015
Eda Bingöl
Müdür Yardımcısı - FMV Işık Okulları
Kendimizde farkındalık yaratan güçlü ve zayıf yanlarımızı görmemizi, tüm bunları iş yaşamında sorun çözmede alternatif olarak sunan bu eğitim için teşekkür ederiz.
28/01/2015
Koray Adıgüzel
Yaklasık 7 , 8 sene önce mail yolu ile bana ulasmıştınız ve kişilik envanteri testi yapmıstık. Test sonucu rapor kesinlikle beni anlatıyordu. Yaklaşım, profesyonellik ve kullanılan araç oldukça basarılıydı ve çok verimli olduğunu gördüm. Kesinlikle İnsan Kaynaklarında kullanılması gereken ölçüm araçları diye nitelendiriyorum. Özellikle işe alımlarda uygun adayı seçmek oldukça zor. Bu araç sayesinde kişi hakkında somut ve değerli verilere ulaşıyorsunuz. Ayrıca terfi ve kariyer planlaması gibi konularda da oldukca yararlı olacağını düşünüyorum.
26/01/2015
Emre Göllü
Türkiye, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi Kıdemli Tedarik Zinciri Müdürü - UCB Pharma A.Ş.
"Yönetim ve İletişim" eğitimini içerik bakımından tatminkar, bilimsel ve uygulamaya yönelik yaklaşımların birlikte kullanımı ve katılımcıya verilen mesajlar açısından etkili ve faydalı buldum. Öncelikle kişisel farkındalığın arttırılması ve iletişimin güçlendirilmesi bakımlarından bu eğitimin bana katkı sağladığını düşünüyorum ve bu bağlamda bu eğitimi herkese tavsiye ediyorum. Eğitmenimiz Sn.Ceki Benalkabes zaman yönetimi, bilgi ve konu hakimiyeti, enerjisi ve olumlu yaklaşımlarıyla çok başarılıydı, teşekkür ederim.
26/01/2015
Mesut Kuş
Medikal Müdür - İbrahim Etem - Menarini
Eğitimi akıcı, sıcak ve anlaşılabilir buldum. Kişilerin kendini ve çevresindeki insanları tanıması için alınması gereken bir eğitim olarak görüyorum. Ceki bey'e ve katılımcı arkadaşlara teşekkür ederim.
26/01/2015
Tuba Başkan
Arge Mühendisi - Evyap
İş arkadaşlarımı analiz edebilme ve kendimi tanıma açısından faydalı bir eğitim oldu. Ceki bey'in güleryüzlü yaklaşımı eğitime proaktif şekilde katılmamızı sağladı. Her şey için teşekkür ederim.
26/01/2015
Pırıl Parlak Şenyurt
Uzman - Vakıfbank
Beklentilerimi karşılayan, eğlenceli ve bilgilendirici bir eğitimdi. Kendimiz ve iletişim kurduğumuz insanlar ile ilgili farkındalığı yarattığı için değerli buldum. Ceki bey'e teşekkürler.
15/01/2015
Şermin Şeker
Satış Müdürü - Hillside City Club - Etiler
Kendimi ve ekibimi tanımakta belki de kör noktaları açmakta öncü olduğu için teşekkür ederiz. Sevgiler.
05/01/2015
Gülay Yatarkalkmaz
Üretim Sorumlusu - BKS Katlanır Cam Sistemleri
Konusuna hakim ve pozifit bir eğitmen ile verimli geçen 6 saat için teşekkür ederiz.
1 32 33 34 35 36 51