Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 265 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 710 Yorum

Yorumlar

29/12/2014
Haluk Güngör
Brand Manager - Konyalı Saat
Çok faydalanacağımız bir eğitim oldu. Teşekkürler.
29/12/2014
Murat Aksu
Kurucu Ortak - Muum Mimarlık
Eğitim sonrasında oluşan farkındalık, gerçekte nasıl bir lider olmak gerektiğini anlatırken, iletişimde yaptığım yanlışları düzeltme fırsatını önüme getirdi. Eğitimcimiz Sn. Ceki Benalkabes'e de sabırla bizim soruları cevapladığı için teşekkür ederim.
29/12/2014
Hulusi Meriç
Satış ve Pazarlama Müdürü - Erben Kontrol Sistemleri
Eğitim gayet başarılı ve faydalı geçti. Ceki bey konusuna gayet hakim olması dolayısıyla, çok tempolu ve hareketli bir eğitimdi. Başarılarınızın devamını dilerim. Saygılarımla
29/12/2014
Serkan Mutlu
Genel Müdür - İntertek Kimya
Ceki bey'e bizlere göstermiş olduğu performans ve bilgiler için teşekkür ederim.
29/12/2014
Salih Kurtulmuş
Mekanik Formeni - Pulver Kimya
Ceki bey'e vermiş olduğu eğitimden dolayı teşekkür ederim. İş hayatımda ve günlük yaşamımda bilgileri kullanmaya çalışacağım.
29/12/2014
Mustafa Uysal
Satış Müdürü - Konyalı Saat
Satış ekibini ve müşteri yönetimini gözden geçirip bunları satışa döndürme anlamında oldukça faydalı olacak. Teşekkür ederim.
29/12/2014
Kubilay Murathan Köksal
Pazarlama Müdürü - Konyalı Saat
Çok güzel bir eğitimdi. Bildiğimiz bir çok şeyi güncel hayatta uygulayabileceğimiz seviyeye getirdik.
29/12/2014
İlker Şahin
Mali İşler Koordinatörü - Erben Kontrol Sistemleri
Faydalı olan eğitim için teşekkür ederim.
29/12/2014
Cenk Dizenler
Ürün Grup Müdürü - Erben Kontrol Sistemleri
Bugün aldığım eğitimin, bundan sonraki iş hayatımda karakter analizinde büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Zevk ile sıkılmadan geçen bu eğitim için teşekkür ederim.
29/12/2014
Can Kaya
Genel Müdür - Synageva Biopharma
Başarılı bir eğitimdi.
29/12/2014
Hakan Demir
Ürün Grup Müdürü - Erben Kontrol Sistemleri
Gerçekten iyi bir eğitim oldu. Eğitimcimiz gayet bilgili ve alakalıdır. Teşekkür ederiz.
29/12/2014
Eda Yurga
Üretim ve Satınalma Şefi - Sev Yayıncılık
Çok verimli ve etkili bir eğitimdi. Ceki bey'in etkili anlatışı eğitim performansını arttırdığını düşünüyorum. Teşekkürler.
24/12/2014
Banu UZUNKÖPRÜ
İşe Alım ve Kariyer Uzmanı - BEST A.Ş.
"Başka?, hayatı yorumlama!, bilseydin ne olurdu?" gibi farklı yorum ve sorularla zihnimi açan ve koçluğa azıcık da olsa dokunma şansı tanıyan bol uygulamaların yer aldığı İ.K.'da Koçluk Becerileri kapsamlı eğitimi için Sevgili Feyza Hanım' a, 2. gün zaman yönetimiyle ilgili nokta atışları öğreten ve "şimdi değilse ne zaman" diye başladığım pazartesi günümde tüm haftamı şekillendirmeme katkı sağlayan Sevgili Ceki Bey' e ve tabi ki tüm samimiyetiyle eğitim boyunca katkılarını sunan Sevgili Pınar Hanım' a çook teşekkürler. Eğer İ.K. tarafında becerilerinizi geliştirmek istiyorsanız ilk yapılacak eğitime katılarak siz de kendinizdeki farkındalıkları arttırabilir ve kurumunuza daha faydalı bir çalışan olabilirsiniz.
23/12/2014
Ecem Nur Tek
Satış Temsilcisi - Teknik Kimya
Eğitim sırasında verdiğiniz faydalı bilgilerin ve göndermiş olduğunuz detaylı raporun, iş yaşamıma olumlu etki edeceğini düşünmekteyim. Eğitmenimize ve Thomas ailesine teşekkür ederim...
22/12/2014
Soner Şen
Lojistik Şefi - Teknik Kimya
Çok başarılı bir eğitim ve sunum. Eğitimin içeriği beklentilerimizi karşıladı, farkındalık ve farklı bir bakış açısı kazandırdı. Ceki Bey'e teşekkür ederiz.
11/12/2014
Mustafa Siviş
Yönetim Kurulu Başkan Vekili - Yön Şirketler Grubu
Thomas Türkiye'den aldığımız Yönetim Eğitimi, öncelikli olarak kişisel farkındalık anlamında çok verimliydi. Dışarıdan yapılan profesyonel, doğruluk oranı yüksek bir gözlem hem kendimizi, hem de paydaşlarımızı daha iyi tanıma ve dolayısıyla daha kaliteli iletişim kurma konusunda bizlere çok şey kattı. Özellikle eğitmen Ceki Benalkabes'in enerjisi, birebir tüm katılımcılarla ilgilenmesi Thomas Türkiye'yi diğer eğitim firmalarından farklı kıldı.
01/12/2014
Ahmet Halit Baylak
Tıbbi Satış Temsilcisi - Biocodex
Bu eğitim ile gelişime açık yönlerimi tesbit ettim. Herkese tavsiye ediyorum.
01/12/2014
Cengiz Dorum
İnsan Kaynakları - MB Holding A.Ş.
İletişim eğitimi gayet iyi ve güzel bir eğitimdi. Gerekli bilgiyi aldığımı düşünüyorum. Zaman yönetimi ile ilgili ise kendimi daha da geliştirdiğimi düşünüyorum. Teşekkürler.
01/12/2014
Erhan Bahtiyar
Planlama Yöneticisi - Yeşim Tekstil
Eğitim akıcı gerçekleşti. Güzel örneklerle pekiştirildi. Faydalı olduğunu düşünüyorum.
01/12/2014
Dursun Öksüz
Danışman - Bağımsız
Eğitimin, artı ve eksilerimi görmem açısından, hangi yönlerimi geliştirmem gerektiği konusunda yardımcı olduğunu düşünüyorum. Bu eğitimin özellikle Sn. Ceki Benalkabes tarafından, yaptığı iş konusunda uzman bir kişi tarafından sunulması ve kendisinin tecrübe ve bilgilerinden yararlanmak çok iyi oldu.
1 33 34 35 36 37 50