Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 263 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 709 Yorum

Yorumlar

24/02/2014
Gökhan Uncuoğlu
Proje Yöneticisi - Çolakoğlu
Almış olduğumuz "Yönetim ve Liderlik" eğitiminde eğitmen Ceki bey'den çok faydalı ve keyifli bilgiler aldık. Eğitimin sunumu ve etkileyiciliği çok iyidi, her firmanın yöneticilerine Thomas envanterini uygulamasını ve bu eğitime katılmalarını tavsiye ediyorum.
24/02/2014
Canbay Kılıç
İşletme Müdürü - Limon Gümüşlük Restaurant
Almış olduğumuz "Yönetim ve Liderlik" eğitimi; keyifli, enteresan ve inandırıcı buldum. Çalışma arkadaşlarıma karşı onların ve aynı zamanda kendi hayatımı kolaylaştıracak bilgiler edindim. Uygulayacağım ve tavsiye edeceğim.
24/02/2014
Bülent Tayşi
Medikal Direktör - Pfizer
Almış olduğumuz "Yönetim ve Liderlik" eğitimi,yetkin bir eğitimciden güzel örneklerle zenginleştirilmiş ve iyi formatlanmış profesyonel bie eğitim idi. Öğrendiklerimle bildiklerimi tazeleyip geliştirme imkanı buldum. Faydalı ve keyifli bir toplantı oldu. Teşekkür ederim.
24/02/2014
Erdem Karaca
Kategori Uzmanı - Cetech
Almış olduğumuz "Yönetim ve Liderlik" eğitiminin, insanlara karşı farklı bakış açılarıyla yaklaşabilmem noktasında çok yararlı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca kendi davranışlarımın farkındalığı noktasında etkili bir biçimde bilgi sahibi oldum.
24/02/2014
Şebnem Akça
Almış olduğumuz "Yönetim ve Liderlik" eğitimi,günboyu sürmesine rağmen büyük bir keyifle katıldığım bir eğitimdi. İnteraktif olması ve eğitim süresince verdiğiniz örnekler çok dikkat çekiciydi. Teşekkür ediyoruz.
24/02/2014
Latif Yılmaz Kesen
Şirket Müdürü - Acar Grup - Seyhan Ecza Deposu
Almış olduğumuz "Yönetim ve Liderlik" eğitimini veren Ceki bey; heyecanlı, enerjik, iletişim yönü güçlü, içimizden birisi gibi, konuşması anlaşılır ve net, konuya hakim, beden dili, jest, mimik kullanımı, göz teması interaktif ve her katılımcıyı eğitime dahil etme isteği, pozitif ve takdir edici. Sempatik, güleryüzlü, motivasyonu yüksek, sunuma ve sunum içeriğine hakim. Eğitim güncel ve anlaşılır, kişisel gelişimi destekleyici, kendimizi tanıyıp, yönetim tarzımızı şekillendirmede ve yönetmede kullanılır. Teşekkürler.
24/02/2014
Gülşen Etçioğlu
Danışman - Metsims Danışmanlık
Almış olduğumuz "Yönetim ve Liderlik" eğitimi çok faydalı ve keyifliydi. Ceki bey'in paylaşımları ve bilgileri oldukça tatmin ediciydi. İş hayatımda çok yararlı olacağını düşünüyorum. Firmadaki yöneticilerimle ve iş arkadaşlarımla paylaşacağım. Teşekkürler Thomas! Teşekkürler Ceki Bey!
24/02/2014
Sertaç Öztürk
Proje Takım Lideri - Autoliv
Almış olduğumuz "Yönetim ve Liderlik" eğitimi, davranış modelleri hakkında farkındalık sağlaması ve kendi kişisel özelliklerimi daha iyi anlamam açısından çok faydalı idi. Bunun yanında çok da eğlenceli bir eğitim geçirdim. Başta eğitmenimiz Ceki bey'e ve Thomas ekibine çok teşekkürler.
24/02/2014
Nedret Avcı Atak
İnsan Kaynakları Müdürü - Sanko Makina
Thomas Türkiye ile Peryön kongresinde bir referans vasıtası ile tanıştım. Çalıştığım şirketin 2014 eğitim programı için fiyat aldığımdaki yaklaşımları ile süreci hızlandırdık. Sonuçta toplam 138 kişi için satış eğitimi planladık. İlk aşamanın bitiminde katılımcılara doldurttuğumuz değerlendirme formları ile sonuç; eğitim içeriği 5 üzerinden 4,60, eğitmen Ceki bey ise 5 üzerinden 4,80 almış oldu. Ceki bey'e yüksek enerjisi, bilgi hakimiyeti ve anlayışlı tavrı için çok teşekkür ederiz. Saygılarımızla
24/02/2014
Cem Ergun
Satış Direktörü - Sanko Makina
Thomas Uluslararası Çözüm Danışmanlığı şirketi ile organize etmiş olduğumuz "Satış Motivasyonu" eğitiminin, katılımcıların kişisel gelişimi, işlerini daha profesyonelce yapmalarına çok faydalı olacağını düşünüyorum. Eğitimi veren kurumun satış direktörü Ceki bey'e teşekkürlerimi ifade ederim.
20/02/2014
Hasan Ilgaz
Personel Müdürü - Sanmar Denizcilik
Almış olduğumuz Thomas Kişilik Envanteri eğitimini çok başarılı buldum. Eğitmenimiz Ceki bey konuya hakimdi, zamanlama ve eğitim içeriği faydalı oldu.
18/02/2014
Berrin Yeles
Satış Sorumlusu - Banvit A.Ş.
Sevgili Ceki bey, almış olduğumuz "Yönetim" eğitimindeki bilgiler, öneriler ve tespitler için ve emeğiniz için teşekkür ediyoruz. Saygılarımla
17/02/2014
Semra Öztaşkın
Genel Müdür Yardımcısı - Polivin Kimya
Almış olduğumuz "Satış Motivasyonu" ve "Zaman Yönetimi" eğitimleri son derece eğitici, öğretici ve zevkli eğitimlerdi. Bu eğitimlerle çok daha doğru yapılanma olacağına inanıyorum. Sizleri tanıdığımız için çok mutluyuz. Her şey için teşekkür ederiz.
17/02/2014
Semra Öztaşkın
Genel Müdür Yardımcısı - Polivin Kimya
Almış olduğumuz "Satış Motivasyonu" ve "Zaman Yönetimi" eğitimleri son derece eğitici, öğretici ve zevkli eğitimlerdi. Almış olduğumuz bu eğitimlerle çok daha doğru yapılanma olacağına inanıyorum. Sizleri tanıdığımız için çok mutluyuz. Her şey için teşekkür ederiz.
17/02/2014
Asiye Erkin
Eğitim ve Geliştirme Asistanı - Banvit A.Ş.
Thomas Yönetim eğitimi; etkileyici, keyifli bir eğitimdi.Katılımcılarda farkındalık yarattığını düşünüyorum. Konuya hakimiyeti ve pozitif enerji dolu performansı için Ceki bey'e çok çok teşekkürler.
17/02/2014
Pınar Erdem
Satış Destek Müdür - Banvit A.Ş
Merhaba ben Pınar Erdem, Profosyonel Koçum, ayrıca Banvit A.Ş'de Satış Destek Müdürü olarak görev yapıyorum,48 kişilik ekibimle Pazarlama Merchandiser ve Aktivite proğramlarını yürütüyoruz,1 ay önce Ceki bey'den Thomas yönetim eğitimi aldım,Ceki beyin pozitif enerjisi ile sıkılmadan,güzel,eğlenceli ve verimli bir eğitim geçti,sonrasında ekibimdeki arkadaşlarımın davranışlarını daha iyi analiz eder oldum,kuvvetli yanlarım'da farkındalık yaratmama, kısıtlı yanlarımı tamamlama'ma yardımcı oldu,daha önceden aldığım bir çok eğitimden daha iyi ve donanımlıydı, thomas kişilik envanterini tüm ekibime uygulatma girişimi içindeyim,ayrıca bir kaç girişimci projemde envanteri kullanmayı planlıyorum,işini profosyonel yapmayı planlayan kurumsal ve bireysel düşünenlere mutlaka tavsiye ederim.ayrıca Ceki bey'e çok teşekkür ediyorum.Sevgiyle kalın.pınar
05/02/2014
Aydın Karlı
Genel Müdür Yardımcısı - Sanko İş ve Tarım Makinaları
Sayın Ceki Benalkabes tarafından 04.02.2014 tarihinde verilen "Satış Motivasyonu" eğitiminin; bir satış yöneticisi olarak sahada müşterilerimizin kişilik profillerini tanıma, aynı zamanda satışçılarımızın bu profillere uygun satış ve iletişim becerisini geliştirmede çok faydalı olduğu kanısındayım. Eğitim, davranış modellerini belirleme becerisini geliştiren, akılda kalıcı, uygulama ağırlıklı, en önemlisi ise Ceki bey'in interaktif sunuş tekniği katılım ve yorumları arttırmıştır. Kendisine teşekkür ederim.
05/02/2014
Cenk Baykara
Uluslararası Satış ve Pazarlama Direktörü - Sanko İş ve Tarım Makinaları
Satış Motivasyonu eğitimi ile iyi ve faydalı bir gün geçirdiğimize inanıyorum. Özellikle kendi davranış biçimlerimizi ve daha da ötesi karşısına oturduğumuz müşterinin davranış profiline göre nasıl bir tempo ve davranış ayarlamamız gerektiğini uygulayarak anlamamıza yardımcı olacaktır.
04/02/2014
Mahmut Seven
IK Uzmanı - Karaca
Thomas'ı tercih etmemizin en önemli nedenleri hızlı uygulanabilir olması ve adaylarla ilgili detaylı ve güvenilir analizler yapmamıza olanak tanımasıdır.
03/02/2014
Murat Ay
İhracat Pazarlama ve Operasyon - Bergama Taş Sanayi ve Ticaret A.Ş
Katıldığımız "Zaman Yönetimi" eğitimi günlük iş yaşantımızda ve kişisel hayatımızda basit olmasına rağmen gözden kaçırdığımız hususların, aslında hayatımızda ne kadar önemli olduğunun farkına daha iyi varmamızı sağladı.Sayın Ceki Benalkabes'e çok teşekkürler.
1 39 40 41 42 43 50