Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 267 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 712 Yorum

Yorumlar

29/03/2023
Hasan Can Serkan
Kıdemli İ.K Uzmanı - Bamesa
Gayet akıcı, çok başarılı bir eğitimdi.
29/03/2023
Hakan Afşin Arıcan
Bursa Şehir Hastane Yöneticisi - MR İşletme
Eğitmenin deneyimi, konuya hakimiyeti sayesinde çok iyi geçti. Eğitmen sayesinde sıkılmadan bir eğitim aldım.
29/03/2023
İlker Karabulut
Güneydoğu Avrupa Bölge Direktörü - Macdermid
Eğitmen Ceki Bey'in yüksek enerjisi ve sabırla bize ve sorularımıza göstermiş olduğu ilgi ve özveri, eğitimin çok verimli bir hale dönüşmesine olanak tanımıştır. Benim katılmış olduğum en verimli bir eğitimdir. Teşekkür ediyorum.
29/03/2023
Aykut Aslan
Ticari Planlama Müdürü - Yıldız Holding
Ceki Bey'in konulara hakimiyeti, enerjisi ve iletişim kabiliyeti sayesinde ekip için çok faydalı ve verimli bir eğitim oldu. Konulara olan farkındalığımız artmış oldu.
29/03/2023
Özlem Özbahadır
Kalite Sorumlusu - MR İşletme
Aman Allah'ım nasıl güzel bir eğitim ve eğitmen. Ceki seni seviyoruz. Yine gel...
29/03/2023
Nurdan Ergüven
Lojistik Sorumlusu - Ergen Kimya
Sadece İş hayatımda değil, sosyal hayatımda da farkındalıklarım oldu.Teşekkür ederim...
29/03/2023
Fatih Şahin
Proje Müdürü - Günak
İnteraktif bir eğitim olduğu için kendimi çok rahat ve konforlu hissettim. İçten ve nazik anlatımınız için teşekkür ederim.
28/03/2023
Ayşe Mine Kurtuluş
Satış - BTL Türkiye
Benim için çok eğlenceli, çok bilgi yüklü bir eğitimdi. Özellikle hikaye kısımları akılda kalıcı oldu. Empati seviyesi üst düzey bir eğitmenden bu eğitimi aldığım için çok şanslı olduğumu hissediyorum. Teşekkür ederim.
28/03/2023
Şilan Vargün
İnsan Kaynakları Müdürü - HT- SAAE
Eğitim, kendimizi ve çevremizi keşfetmemizi sağlayan bir serüven gibiydi. Eğitimden sonraki süreçte çevremizi anlamamızın ve duygularımızı kontrol edebilmemizin daha kolay olacağını keşfettik. Hocamıza emekleri için teşekkür ediyorum.
28/03/2023
Mustafa Özdemir
İnsan Kaynakları - Koton
Bütün katılımcıların faydalanabileceği bilgiler verildi. Eğitim çok eğlenceliydi. Eğitmen tüm katılımcıları eğitimin odağında tutabildi. İçerik sade, eğlenceli ve çok anlaşılabilirdi.
28/03/2023
Sude Dönmez
Web & App Analytıcs - Vivaki
Daha önce hiç dikkat etmediğim ve zaman ayırmadığım bir sürü detayı inceleme fırsatı buldum. Üzerine çok fazla düşüneceğim ve pratik yapacağım bir eğitim oldu. Çok teşekkür ediyorum.
28/03/2023
Nazlı Şen
Satış Yöneticisi - Çolakoğlu Metalurji
İki günlük eğitim yolculuğumuzun bana çok katkısı olduğunu düşünüyorum. Özellikle geri bildirim vermenin püf noktaları ve formülleri beden dilinin önemi ve en çok kullanılanların anlamları, transeksiyonel analiz ve ego durumları beni çok aydınlattı. İki eğitmenimize de çok teşekkür ederim.
28/03/2023
Selin Gür
HR & Administrator - NSK Nulmanları
Sevgili Ceki' den Proaktif Bakış Açısı Eğitimi' ni ekip olarak aldık. Her zamanki gibi konuya hakimiyeti, samimiyeti ile keyifli her zaman hatırda kalacak bir eğitim günü geçirmemizi sağladı. Çok teşekkürler...
28/03/2023
Didem Güner
İşletme Güvenirliği Koordinatörü - Tüpraş
Etkili Sunum Teknikleri Eğitim modülü içeriği, eğitmenimiz Ceki' nin akıcı sunumu ile oldukça faydalı bir kazanım oldu benim için. Kişilik analizimiz, sunum teknikleri ile ilgili kazanımlarımız özellikle sunum yaptığımız profillere göre sunumu şekillendirmemiz gerektiğinin farkına varmış olmamız çok kıymetliydi. Duygu yönetimi, çatışma yönetimi, geri bildirim nasıl verilir konu başlıkları da çok çok kıymetliydi. Ceki' ye çok ama çok teşekkürler. Sayesinde gülmeyi beceremediğim yerde dükkan açmayacağımı da öğrendim. Sevgiler Ceki, sevgiler Thomas Başka bir eğitimde görüşmek dileğiyle...
28/03/2023
Fatih Gildir
Stok ve Raporlama Müdürü - Tiryaki Agro Gıda San. ve Tic. A.Ş.
Her oturumda yeni şeyler öğrendiğim, her eğitimi özlemle beklediğim mükemmel bir organizasyon.
28/03/2023
Muhammed Ali Atalayın
İnternal Auditor - Toyota Boshoku Türkiye
Başta şirketimiz bu fırsatı verdiği için emeği geçen herkese tüm kalbimle teşekkür etmek isterim. Gerçekten çok faydalı bir eğitim oldu. Sayenizde kafamızdaki pek çok soru işareti giderildi. Bu bilinci yarattığınız için sonsuz teşekkürler...
16/01/2023
Duygu Biber
Eğitim içeriği yol göstericiydi, iş hayatıma çok fazla katkısı olacağını düşünüyorum.
16/01/2023
Harika Elif Nakamura OKSAK
İ.K. Uzmanı - Sango Otomotiv A.ş.
Şirketimizde mevcutta bulunan ücret politikası ve kıdem sisteminin nasıl işlendiği; sorun ve eksikler nedir, tespit etme şansımız oldu. Eğitim için çok teşekkür ederim.
13/01/2023
Tuba Karataş
Ceki beyin eğitimi harikaydı, Sadece sunum tekniği değil aslında iş hayatında birçok alanda kullanabileceğim iletişim tekniklerini anlattı. İşine çok hakimdi ve hiç sıkılmadım. interaktif bir eğirim oldu, çok teşekkürler.
12/01/2023
Tolga Damatoğlu
Uzun zamandır aldığım en verimli ve kaliteli eğitimdi. Teşekkürler...
1 4 5 6 7 8 51