Yorum Yaz

Envanter Yorumları

Toplam 263 Yorum

Eğitim Yorumları

Toplam 709 Yorum

Yorumlar

05/10/2022
Rabia Türküm
Yazılım Gelştirme - Toyota Boshoku Türkiye
Konular, örnekler ve etkinlikler üzerinden anlatıldığı için hem sağlıklı hem de kalıcı bir eğitim oldu. Eğitimde yapılan aktivitelerle öz eleştiri yapıp, eksik taraflarımızı görüp nasıl aksiyon alabileceğimizi öğrendik.
04/10/2022
Hande Şanlı
Ar-ge Uzman Yardımcısı - Beyaz Kağıt
Eğitim sayesinde bakış açımı farklılaştırarak, yaratıcı ve yenilikçi düşünmeyi öğrendim. Bu eğitim sonrasında hem iş hayatımda hem de özel hayatımda daha sorgulayıcı daha geniş düşünebilen ve hayal gücü daha büyük biri olarak devam etmeye çalışacağım. Teşekkürler...
04/10/2022
Tunç Yücel
Mekanik Bakım Mühendisi - Beyaz Kağıt
Proje Yönetimi Eğitimi'ne ilk defa katılım sağladım; eğitimin içeriği, eğitimin süresinin effektif kullanımı gayet iyiydi. Yapılan uygulamalar eğitimin pekişmesini sağladı.
30/09/2022
Hülya Mert
Kurumsal İlt. Uzm. - Eurotec
Yılların klasiği slaytı kullanmadan; muhteşem akıcılıkta bir eğitim, enerji ve katkılarından dolayı teşekkür ederim.
27/09/2022
Soner Delikız
Ar-Ge Teknikeri - Hipermak
Özlem Hanım güler yüzlü, ne anlattığını bilen ve kendinin farkında olan doğal bir eğitmen. Bu kadar gülüp bu seviyede bir farkındalık kazanmış olmaktan mutlu oldum. Bu farkındalığı güle oynana kazandırmayı başarabilen Özlem Hanım'ı tebrik ediyorum.
27/09/2022
Bahtiyar Şensoy
Mekanik Ar-Ge Mühendisi - Hipermak
Eğitmen süreyi çok iyi kullanarak katılımcıların sürekli aktif olmasını sağladı. Eğitmen, konusu hakkında çok bilgili ve tecrübeli.
26/09/2022
Serkan Güneş
Muhasebe Müdürü - Tiryaki
Anlatım ve örnekleri kişisel gelişimi artırmama destek oluyor.
26/09/2022
Nazlı Riyan
İK ve İdari İşler Asistanı - Hipermak
Çok güzel bir eğitimdi. Yaşantımızda çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.
26/09/2022
Nazlı Riyan
İK ve İdari İşler Asistanı - Hipermak Makina
Çok güzel bir eğitimdi. Yaşantımızda çok fayda sağlayacağını düşünüyorum. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim. Tekrardan çalışmak ümidiyle.
17/09/2022
Didem Yiğit
Ofis Asistanı - MR İşletme Hizmetleri
Yorumlama, takip, espri, anlatım ve örneklemeler çok iyi.
15/09/2022
Buğra Sakallıoğlu
İK - DFDS
Bugüne kadar aldığımız en iyi ve keyifli eğitimdi.
05/09/2022
Elif Ezgi Genç
Eğitim ve Gelişim Uzmanı - Sura Otel
Bu zamana kadar çeşitli üniversiteler dahil pek çok okuldan eğitimler, seminerler aldım. Aldığım en verimli eğitim, 3 Eylül 2022 tarihinde Thomas'dan Ceki Benalkabeş Hoca'nın verdiği "eğiticinin eğitimi" adlı eğitimdi. Eğitmen son derece özenli, bilgili, öğrenciyi motive etmesini bilen bir eğitmendi. Eğitim içeriği oldukça sade ve etkiliydi. Her bilgi aklımda kaldı, eğitimden çok memnun kaldım. Sunum, eğitim tekniği, içerik çok iyiydi, tavsiye ederim.
05/09/2022
Elif Kaplan
İ.K Uzmanı - Düzey Tüketim Malları
Normal bir sunum üzerinden ilerlenir diye düşüncelerim vardı ancak iki gün boyunca oldukca keyifli ve interaktif saatler geçirdim. Farklı bakış açıları kazanmamda ve farkındalığımın artmasında çok yardımcı olduğunu düşünüyorum. Hem takım olmanın hem de üzerinde durduğumuz yetkinlikleri hayatımıza nasıl yansıtıp yansıtmamız gerektiği konusunda da aydınlatıcı içerikler ve örnekler dinlediğimizi düşünüyorum.
29/08/2022
Cem Yiğit
Ar-Ge Müdürü - Pimsa Otomotiv A.Ş
Hocamızın konuya hakimiyeti, iletişimi son derece başarılıydı. Müşteriyle iletişime geçerken yapmış olduğum hataları görüp düzeltecek noktaları görüyor olmam, dinlemenin etkisini anlamam açısından kıymetli ve verimli bir eğitim oldu.
17/08/2022
Ece Gürcan Başkaya
Kalite Mühendisi - SFA Elektrik
Bilgili, sevecen cana yakın ve alışılmışın dışında, akılda kalan bir tarzda eğitim oldu.
05/08/2022
İsmail Büyükgül
Mühendislik Müdürü - Trakya Döküm
İnovasyon eğitiminde çok farklı yaklaşımlarla, farklı açılardan bakmayı ve farklı düşünmeyi teşvik etmesi güzeldi
01/08/2022
Cansu SONER
İcra Avukatı - İlhan - Duman
Eğitim; stres kaynaklarımı öğrenmeme ve kendimi tanımama çok yardımcı oldu. Hayatımın devamında tanıdığım yeni benle ilgili çalışmaya can atıyorum.
01/08/2022
Fatma Karakülah
Özlem Hocam bize interaktif bir sunum yaptı. Bizi de konulara çeşitli aktivitelerle dahil etti. Çok keyfli, merak uyandırıcıydı.
29/07/2022
Hasan Dokuzer
Endeks Okuma Operasyonu Uzman Yardımcısı - Medaş
Eğitim, hayatımda iz bırakan eğitimlerden biriydi. Hocamızın samimi ve içten tutumu beni daha çok odaklanmaya, anlamaya ve dinlemeye itti. Eğitimi hazırlayan ve sunan Hocamız Sn. Özlem GÜRAL'a çok teşekkür ederim.
29/07/2022
Öner Karalı
İnsan Kaynakları Müdürü - Red Rose
Thomas'ı tercih etmemizin temel amacı daha önceki testlerinize olan piyasadaki güven, daha önceki tecrübelerim iletişim tarzınızdan dolayı seçim yaptık. Adaylarımızın mülakat sırasında ortaya çıkmadığı davranışlarını sizin sayenizde kolayca öğrenebiliyoruz.
1 7 8 9 10 11 50